محل تبلیغات شما
در طب سنتی مصرف گوشت از دو منظر مورد توجه است؛ نخستین مورد میزان غذادهی گوشت است چرا که برخی از انواع گوشتها ارزش غذایی بیشتری دارند و دوم میزان راحتی آنها برای هضم است؛ در این مطلب به برخی نکات ضروری در باب انواع گوشتها پرداخته شده است. به گزارش بهداشت نیوز به نقل از تسنیم در طب سنتی گوشت از غذاهای مقوی محسوب می‌شود و مصرف آن برای افرادی مناسب است که فعالیت بدنی سنگینی داشته باشند. خوردن زیاد گوشت برای سایر افراد که دارای تحرک کمی هستند، به هیچ وجه توصیه

عوارض و مضرات جدی خرما که باید بدانید

این میوه خون خوب در بدن تان تولید می کند

هشت بیماری که باعث بوی بد دهان می شوند

گوشت ,انواع ,گوشتها ,طب ,است؛ ,میزان ,در طب ,انواع گوشتها ,گوشت از ,طب سنتی ,که فعالیت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شهید روح الله شکوری