محل تبلیغات شما

مصرف ماست از کدام بیماری ها پیشگیری می کند؟

مطالعات جدید محققان دانشگاه لنکستر انگلستان نشان می‌دهد که مصرف ماست طبیعی با پیشگیری از التهاب باکتریایی، خطر ابتلا به سرطان سینه را در بانوان کاهش می‌دهد.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از ایرنا محققان می‌گویند یکی از دلایل بروز سرطان می‌تواند التهاب ناشی از باکتری‌های مضر باشد؛ بنابراین مصرف روزانه ماست طبیعی که باکتری‌های مضر را با باکتری‌های مفید جایگزین می‌کند، می‌تواند راهی ساده و ارزان برای جلوگیری از بروز این سرطان در بانوان باشد.

ماست حاوی باکتری‌های مفید مخمر لاکتوز است که معمولاً در شیر یافت می‌شوند و مشابه باکتری‌ها یا -فلورمی (microflora)- موجود در سینه مادرانی که به نوزاد خود شیر می‌دهند، هستند.

ریچل ریگبی از مولفان این پژوهش می‌گوید: ما اکنون می دانیم که شیر مادر به طور خودبخودی استریل نیست و فرآیند شیردهی فلورمی سینه را تغییر می‌دهد. باکتری‌های مخمر لاکتوز معمولاً در شیر یافت می‌شوند و احتمالاً در دوران شیردهی و برای مدتی ناشناخته پس از شیردهی مجاری ن را نیز اشغال می‌کنند. »

محققان بر این باورند که از آن‌جایی که هر سال از شیردهی خطر ابتلا به سرطان سینه را تا ۴.۳ درصد کاهش می‌دهد، این باکتری‌های مخمر لاکتوز در سینه نقش محافظتی دارند.

تاکنون چندین مطالعه ارتباط میان مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه را نشان داده‌اند، حال محققان معتقدند که ممکن است ماست به دلیل جابجایی باکتری‌های مضر با باکتری‌های مفید چنین تاثیر پیشگیرانه‌ای داشته باشد.

تقریباً ۱۰ میلیارد سلول باکتریایی در بدن انسان وجود دارد، در حالی که اکثر این باکتری‌ها بی ضرر هستند. برخی از آن‌ها سمومی ایجاد می‌کنند که باعث ایجاد التهاب در بدن می‌شوند.

التهاب مزمن میکروب‌های مضر را از بین می‌برد اما همزمان به بدن نیز آسیب می‌رساند. یکی از شایع‌ترین بیماری‌های التهابی، بیماری لثه یا نتیت است که قبلاً ارتباط آن با بروز سرطان‌های دهان، مری، روده بزرگ، لوزالمعده، پروستات و سینه اثبات شده است.

نتایج یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که سلول‌های بنیادی که برای احیای مجرای تقسیم می‌شوند، تحت تأثیر فلورمی قرار دارند و اجزای خاصی از این فلور در اندام‌های دیگر چون روده بزرگ و معده خطر ابتلا به سرطان را افزایش داده است. بنابراین ممکن است سناریوی مشابهی در سینه نیز اتفاق بیفتد. به این ترتیب که فلورای می موجود در این اندام بر تقسیم سلول‌های بنیادی اثر گذاشته و خطر بروز سرطان را افزایش دهد. ماست با تغییر این فلورمی خطر بروز سرطان سینه ناشی از التهاب باکتریایی را کاهش می‌دهد. 

این مطالعه در مجله Medical Hypoteses منتشر شده است.

عوارض و مضرات جدی خرما که باید بدانید

این میوه خون خوب در بدن تان تولید می کند

هشت بیماری که باعث بوی بد دهان می شوند

سینه ,باکتری‌های ,سرطان ,ماست ,خطر ,می‌دهد ,به سرطان ,ابتلا به ,خطر ابتلا ,سینه را ,سرطان سینه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها